Kuinka suunnitella brändätty paperikuppi

Mitä brändäys on ja miksi se on niin tärkeää?

 

Ei ole epäilystäkään siitä, että brändäys on nykypäivän yritysmaailmassa elintärkeää. Vahva brändi voi auttaa sinua houkuttelemaan uusia asiakkaita, luomaan uskollisuutta olemassa olevan asiakaskuntasi keskuudessa ja erottumaan kilpailijoista. Mutta mitä brändäys oikeastaan on ja miksi se on niin tärkeää?

Yksinkertaisesti sanottuna brändäys on prosessi, jossa yrityksellesi luodaan ja ylläpidetään ainutlaatuista identiteettiä. Tämän identiteetin tulisi näkyä kaikessa logosta ja verkkosivuston suunnittelusta aina tapaan, jolla vastaat puhelimeen ja olet vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Vahva brändi saa ihmiset muistamaan yrityksesi ja yhdistämään siihen myönteisiä ominaisuuksia.

Brändäys on niin tärkeää monista syistä. Ensinnäkin, kuten edellä mainittiin, se voi auttaa sinua houkuttelemaan uusia asiakkaita. Ihmiset asioivat todennäköisemmin sellaisen yrityksen kanssa, jonka he tunnistavat ja josta heillä on myönteisiä tunteita. Brändäys voi myös auttaa rakentamaan asiakasuskollisuutta; brändituotteet herättävät yleensä enemmän uskollisuutta kuin geneeriset tuotteet. Lopuksi brändäys voi auttaa sinua erottamaan yrityksesi kilpailijoista. Markkinoiden tungoksessa vahva brändi voi olla menestyksen ja epäonnistumisen välinen ero.

Kuten huomaat, brändäys on olennaisen tärkeää kaikille yrityksille, jotka haluavat menestyä nykypäivän markkinoilla. Jos et investoi brändäykseen, et yksinkertaisesti tee tarpeeksi yrityksesi kasvattamiseksi. Logollasi merkityt paperimukit ovat hyvä tapa aloittaa yrityksesi vahvan brändi-identiteetin rakentaminen.

Miten suunnitella mukautettuja painettuja paperikuppeja?

Paperimukit ovat suosittu valinta kahviloissa, leipomoissa, hotelleissa ja muissa yrityksissä. Merkityt paperimukit voivat auttaa lisäämään niiden tunnettuutta ja rakentaa asiakasuskollisuutta. Mukautettuja painettuja kuppeja voidaan käyttää myös erityistapahtumien, kuten messujen, urheilutapahtumien tai konferenssien, mainostamiseen. Ne ovat edullisia ja kertakäyttöisiä, mikä tekee niistä käteviä liikkeellä oleville asiakkaille. Paperimukit voidaan brändätä logolla tai muilla muotoiluelementeillä, jotka auttavat edistämään yrityksen toimintaa.

Jos olet kiinnostunut suunnittelemaan mukautettuja paperimukeja, on muutama asia pidettävä mielessä.

Päätä ensin, minkä kokoisen kupin tarvitset. Vakiokoot ovat 8 oz tai 200 ml (pieni), 12 oz tai 300 ml (keskikokoinen) ja 16 oz tai 400 ml (suuri).

Valitse seuraavaksi kupin tyyppi. Voit valita yksiseinäisen paperimukin (paras vedelle), jonka koko pinta on painettu, tai lämpöeristetyn kaksiseinäisen paperimukin (paras kahville tai teelle), jossa on eräänlainen painamaton valkoinen jalka.

Valitse sitten kupin väri, joka täydentää muotoiluasi. Mieti lopuksi, millaisen muotoilun haluat. Yksinkertaiset kuviot, joissa on yksi tai kaksi väriä, toimivat yleensä parhaiten merkkipaperimukeissa. Mutta jos sinulla on mielessäsi monimutkaisempi suunnitelma, varmista, että käytät korkealaatuisia painomenetelmiä, jotta suunnittelustasi tulee upean näköinen.

Kun olet päättänyt näistä yksityiskohdista, lataa sopiva malli, ja voit alkaa suunnitella omia paperimukejasi noudattamalla sisällä olevia ohjeita!

Mitä kannattaa välttää, kun suunnitellaan brändättyjä paperimukeja?

Kahvilan hyvään markkinointistrategiaan tulisi kuulua brändättyjä paperimukeja.

On kuitenkin muutamia asioita, joita kannattaa välttää, kun suunnitellaan painettuja paperimukeja.

Ensinnäkin, vastusta tarvetta liioitella brändäystäsi. Liian monet logot tai brändielementit voivat saada kupin näyttämään kiireiseltä ja sekavalta.

Toiseksi, vältä kiireisiä kuvioita tai pientä tekstiä. Muista, että ihmiset pitävät paperimukia kädessään, joten suunnittelun on oltava yksinkertainen ja helposti luettavissa kaukaa.

Kolmanneksi, älä kierrä pitkää tekstiä tai logoja kupin ympärille, koska kukaan ei käännä sitä lukeakseen sitä. Kun suunnittelet litteälle mallille, muista, että koska paperimuki on pyöreä, vain 1/3 mallista näkyy yhdellä silmäyksellä.

Muista lopuksi, ettet käytä liikaa mustetta. Haluat, että suunnittelusi on huomiota herättävä, mutta et halua sen olevan tahrainen tai lukukelvoton. Se on erityisen tärkeää yksiseinäisissä paperimukeissa, joissa ei ole toista kerrosta kiiltävää paperia (kuten kaksiseinäisissä paperimukeissa), joka imee painovärit paljon paremmin ja jossa ei ole tällaisia ongelmia.

Näitä yksinkertaisia ohjeita noudattamalla voit luoda painettuja paperimukeja, jotka ovat sekä silmäänpistäviä että toimivia ja jotka näin ollen edistävät brändisi tunnettuutta.

Painettu paperikuppi malli pdf ja Design Mockup

 

 

KLIKKAA TÄSTÄ LATAA kaikki uusimmat paperikupin suunnittelun ilmaiset pdf-mallit ja mock-upit yhdessä SUURESSA .ZIP-TIEDOSTOSSA (~150 MB!)

sateenkaarikupit, joka sisältää kaikki alla luetellut mukautetut painetut paperikupit mockup pdf, ekologiset paperikupit logolla malleja pdf, yksilölliset jäätelökupit mockup pdf, räätälöidyt PET-kupit malleja pdf, ja merkkituotteiden painettu sokeri malleja ja mockup pdf.

Varmista, että noudatat kaikkia paperikuppien suunnitteluohjeita, jotka on lueteltu kunkin pdf-mallin tai mockupin toisella sivulla.

Jäätelö Paperikupit mukautetun tulostuksen suunnittelu mock-up pdf ja suunnittelu pdf-malli