Mukautettu paperi kahvikupit FAQ

Brändätty paperi kahvikupit FAQ

Usein kysytyt kysymykset painetuista paperikupeista – kustannukset, suunnittelu, tuotanto, turvallisuus ja ympäristövaikutukset.

Painettujen paperimukien kustannukset

Kuinka paljon paperimukit maksavat?

Se riippuu seuraavista tekijöistä: määrä (mitä enemmän, sitä edullisempi kappale), paperimukin kapasiteetti ja tyyppi, onko se biohajoava vai ei, kuka laatii graafisen suunnittelun ja toimitusmaa. Lisätietoja saat osoitteesta https://www.rainbowcups.eu/customized-paper-cups-faq/.

Kuinka paljon paperimukit maksavat?

Se riippuu monista tekijöistä. Parasta, jos lataat täydellisen luettelon ja tuotemerkkipaperimukien hinnaston yhtenä pdf-tiedostona osoitteesta https://www.rainbowcups.eu#offer ja tarkistat sen itse.

Miksi paperimukit ovat niin kalliita?

Räätälöidyt paperimukit ovat kalliimpia, koska jokaista tilattua kuppierää varten paperi on painettava erityisesti, on tehtävä erillinen sarja painoklisejä ja lisäksi, jos kyseessä on pieni painosmäärä, käytetään kalliimpaa painotekniikkaa kuin suurten määrien painamisessa. Jos haluat ostaa räätälöityjä paperikuppeja halvemmalla, voit tehdä sen suoraan osoitteessa www.rainbowcups.eu.

Kuinka paljon maksaa paperimukin valmistaminen?

Paperimukin hinta riippuu tilatusta määrästä, kupin koosta ja valmistusmateriaalista. Esimerkiksi biohajoavat paperimukit ovat hieman kalliimpia. Osoitteessa www.rainbowcups.eu yksiseinäisen, räätälöidyn tuotemerkillä varustetun paperimukin hinta voi olla vain noin 0,05 euroa kappaleelta. Parasta on ladata luettelo ja räätälöityjen paperimukien hinnasto yhtenä pdf-tiedostona osoitteesta www.rainbowcups.eu#offer ja tarkistaa.

Mistä ostaa paperikuppeja?

Jos haluat ostaa mukautettuja painettuja paperikuppeja, voit kääntyä mainostoimiston, kertakäyttöpakkausten tukkukauppiaan tai ostaa ne suoraan osoitteesta www.rainbowcups.eu edullisemmin.

Mistä ostaa kannellisia paperimukeja?

Halvin vaihtoehto on ostaa niitä verkosta esimerkiksi osoitteesta www.rainbowcups.eu, mutta voit myös kääntyä mainos- tai tapahtumatoimiston tai kertakäyttöpakkausten tukkukaupan puoleen.

Mistä ostaa paperisia kahvikuppeja?

Jos haluat ostaa mukautettuja paperimukeja, voit ostaa ne kertakäyttöpakkausten tukkukauppiaalta, mainostoimistoltasi tai suoraan osoitteesta www.rainbowcups.eu murto-osalla hinnasta.

Kuka valmistaa paperimukeja?

Rainbowcups-yritys valmistaa laadukkaita painettuja paperimukeja sekä painettuja sokeri- ja muovimukeja, joissa on logo, kaikki EU:n standardien mukaisesti, ja toimittaa ne asiakkaille ympäri Eurooppaa. Voit ostaa niitä verkosta osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Kuka painaa paperikuppeja?

Jotta paperimukien painatuslaatu pysyisi toistuvana, ne on valmistettava valmiiksi painetusta paperista. Tällaisia kuppeja voit ostaa esimerkiksi osoitteesta www.rainbowcups.eu. Jos käytetään muita painotekniikoita, kuten tampopainatusta valmiisiin kuppeihin, värien välisiä siirtymiä ja vääristymiä ei voida välttää.

Ovatko paperi- vai muovimukit halvempia?

Muovimukit olivat ennen halvempia, mutta kestävään kehitykseen tähtäävän EU:n lainsäädännön vuoksi muovimukien kierrätyskustannukset ovat paljon korkeammat kuin vesipohjaisten esteettömien ekopaperimukien. Joissakin EU-maissa on jopa kielletty muovimukit tai otettu käyttöön lisäverotus.

Ovatko paperimukit halvempia kuin muoviset?

Jotkut räätälöidyt paperimukit ovat halvempia kuin räätälöidyt muovimukit ja päinvastoin. Riippuu paperimukien tyypistä, ovatko ne biohajoavia vai eivät, ja sama pätee muovimukeihin, jos ne on valmistettu PET:stä, rPET:stä tai kasviperäisestä biohajoavasta PLA:sta.

Custom paperikupit suunnittelu

Miten suunnitella paperikuppeja?

Räätälöityjen paperimukien suunnittelu voi olla hankalaa graafiselle suunnittelijalle, joka ei ole koskaan aiemmin tehnyt sitä. Lue yksityiskohtainen oppaamme siitä, miten suunnitella brändätty paperimuki ja mitä välttää sitä tehdessäsi osoitteessa https://www.rainbowcups.eu/how-to-design-branded-paper-cup/.

Miksi käyttää paperisia kahvikuppeja?

Mukautetuista painetuista paperikahvikupeista on nopeasti tulossa suosittu brändäysmenetelmä. Ne ovat edullisia ja helppoja valmistaa, ja yritykset, kuten www.rainbowcups.eu, voivat räätälöidä niihin logoja tai viestejä. Merkityt paperimukit voivat olla myös biohajoavia, mikä tekee niistä ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita.

Mihin paperimukeja käytetään?

Merkityt paperimukit ovat take away -kahvibisneksen peruskamaa. Niitä käytetään usein kahvin säilyttämiseen toimistossa, ja ne sopivat erinomaisesti, kun haluat nauttia lempikahvisi mukaan. Räätälöityjä paperimukeja, jotka on valmistettu osoitteessa www.rainbowcups.eu, voidaan käyttää myös yrityksesi tai tuotemerkkisi mainostamiseen. Joitakin muita ideoita voit saada osoitteesta https://www.rainbowcups.eu/portfolio/.

Miten merkitset kahvikupin?

Ihmiset ostavat ehkä todennäköisemmin tunnetulta tuotemerkiltä. Siksi on niin tärkeää tehdä brändistäsi kunnioitettava ja erottuva. Yksi tapa tehdä tämä on luoda mukautettuja paperimukeja kahvijuomia varten. Miten se tehdään, voit oppia osoitteessa https://www.rainbowcups.eu/how-to-design-branded-paper-cup/.

Mitkä ovat parhaat paperiset kahvikupit?

Ei ole olemassa yhtä parasta paperikuppia kaikkiin tarpeisiin. Yksiseinäiset paperimukit ovat suositeltavampia vedelle, ja kaksiseinäiset paperimukit ovat yleensä parempia kuumille juomille, kuten kahville tai teelle, niiden paremman lämpöeristyksen vuoksi. Täydellisen vertailun paperimukityypeistä löydät pdf-luettelosta, jonka voit ladata osoitteesta https://www.rainbowcups.eu/#offer.

Painettujen paperikuppien tuotanto

Mitä paperia käytetään kuppeihin?

Merkkipaperimaljojen valmistuksessa käytetään vedenkestävää paperia, jonka sisällä on hyvin ohut vedenkestävä kerros. Se voi olla polyeteeniä (PE), polymaitohappoa (PLA) tai erilaisia vesipohjaisia pinnoitteita, joita pidetään ympäristön kannalta kestävimpinä ja joita käytetään rainbowcupsin valmistamissa biohajoavissa paperimukeissa.

Millä paperimukit on päällystetty?

Merkkipaperimukit on valmistettu päällystetystä paperista, joka kestää nesteitä. Saatavilla olevia pinnoitteita ovat PE, PLA ja viime aikoina erilaiset vesipohjaiset pinnoitteet, joita pidetään ympäristöystävällisimpinä ja joita rainbowcups käyttää ekologisissa paperimukeissaan.

Millä paperiset kahvikupit vuorataan?

Paperimukit vuorataan ohuella (0,015 mm) PE- (polyeteeni) tai PLA- (polymaitohappo) kerroksella tai erilaisilla vesipohjaisilla pinnoitteilla, joita pidetään kaikkein ympäristöystävällisimpinä ja joita käytetään sateenkaarimukien valmistamissa biohajoavissa paperimukeissa.

Kuinka paljon paperimukiin mahtuu?

Sateenkaarikupit räätälöidyt paperikupit kestävät 95 celsiusasteen kuumaa vettä 15 minuuttia. Tämä on markkinastandardi, koska se johtuu paperin spesifikaatiosta, mutta yleensä painetut paperimukit kestävät paljon kauemmin.

Miten paperimukit pitävät vettä?

Merkkipaperimukit pitävät vettä vedenpitävän paperin ansiosta, jonka sisällä on hyvin ohut vedenkestävä kerros. Alkuaikoina se oli vahaa, jota ei enää käytetä. Nykyään se voi olla polyeteeniä (PE), polymaitohappoa (PLA) tai erilaisia vesipohjaisia pinnoitteita, joita pidetään ympäristön kannalta kestävimpinä ja joita käytetään sateenkaarimukien valmistamissa biohajoavissa paperimukeissa.

Miten paperimukit toimivat?

Räätälöidyt paperimukit on valmistettu paperista, jonka toinen puoli on päällystetty vesipohjaisella esteellä. Tämän esteen tyypistä riippuen paperimukit voivat olla ympäristöystävällisiä tai ei. Parhaat tarjoukset merkkikupeista löydät osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Miten paperimukit valmistetaan?

Merkkipaperimukit valmistetaan vedenkestävästä paperista. Ensin paperi painetaan, sitten leikataan ja lopuksi muodostetaan painettu paperikuppi. Voit ostaa niitä osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Miten paperimukit valmistetaan?

Räätälöidyt paperimukit valmistetaan vedenkestävästä paperista, joka on painettava ennen paperimukin muotoilua. Halvimmillaan niitä voi ostaa osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Miten paperiset kahvikupit valmistetaan?

Mukautetut painetut paperimukit valmistetaan paperista, jossa on vedenpitävä sulku. Ensin tällainen paperi on painettava, minkä jälkeen paperimuki muotoillaan. Voit ostaa niitä halvalla osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Miten tehdä räätälöityjä paperikuppeja?

Räätälöidysti painetut paperimukit valmistetaan paperista, jossa on vedenpitävä sulku. Ensin paperi on painettava ennen paperikupin muotoilua. Cutomisoidut paperikupit voit ostaa halvalla osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Miten tehdä paperisia kahvikuppeja?

Merkkipaperikahvikupit on valmistettu vedenkestävästä paperista. Ensin paperiin painetaan asiakkaan taideteos tai logo, minkä jälkeen paperimuki muotoillaan. Paperiset kahvikupit löydät osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Miten valmistetaan paperikuppeja?

Räätälöidyt paperimukit valmistetaan vedenkestävästä paperista. Ensin paperi tulostetaan asiakkaan painatuksella, ja sitten paperikupin muodostava kone muodostaa kupin. Halvimmat mukautetut paperikupit löydät osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Miten paperimukit valmistetaan?

Merkkipaperimukit valmistetaan paperista, jossa on vedenpitävä suojus. Aluksi paperi on painettava ennen paperikupin muotoilua. Halvimmat merkkipaperikupit löydät osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Miten tulostaa paperikuppeja?

Mukautetut painetut paperimukit on valmistettu vedenkestävästä paperista. Ensin paperille painetaan asiakkaan taideteos, minkä jälkeen paperikupit muotoillaan. Halvimmat custom print paperikupit löydät osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Miten tehdä painettuja paperikuppeja?

Räätälöidyt paperimukit valmistetaan vedenkestävästä paperista. Ensin tällainen paperi on tulostettava, ja sen jälkeen muodostetaan paperikuppi. Halvimmat räätälöidyt paperikupit löydät osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Miten tehdä kertakäyttöisiä paperikuppeja?

Merkkipaperimukit valmistetaan vedenkestävästä paperista. Ensin tällaiseen paperiin painetaan asiakkaan logo, minkä jälkeen paperimuki muotoillaan. Halvimmat kertakäyttöiset paperimukit löydät osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Custom painettu paperikupit turvallisuus

Ovatko paperimukit turvallisia?

Kyllä. Euroopan unionin säädösten mukaan kaikkien elintarvikepakkausten, mukaan lukien räätälöidysti painetut paperimukit, on oltava elintarviketurvallisia. Rainbowcups testaa tuotteensa sertifioiduissa laboratorioissa. Siksi kaikki osoitteessa www.rainbowcups.eu saatavilla olevat mukautetut paperimukit ovat elintarvikekäyttöön soveltuvia ja turvallisia.

Kuinka turvallisia paperiset kahvikupit ovat?

Paperimukeihin kaadettavat kuumat nesteet eivät saa sisältää EU:n luettelossa mainittuja vaarallisia aineita. Sitä kutsutaan migraatiotestaukseksi. Se tehdään sertifioiduissa laboratorioissa, ja se on kuluttajan kannalta kaikkein tärkein testi. Kaikkien osoitteessa www.rainbowcups.eu saatavilla olevien paperimukien on täytettävä nämä vaatimukset.

Ovatko paperimukit terveellisiä?

Tuotemerkillä varustetuista paperimukeista juominen ei saa vaikuttaa terveyteen. Kaikki osoitteessa www.rainbowcups.eu saatavilla olevat räätälöidyt paperimukit painetaan elintarvikekäyttöön soveltuvilla musteilla, ja ne testataan tiukasti sertifioiduissa laboratorioissa sen määrittämiseksi, ovatko ne EU:n säännösten mukaisesti elintarviketurvallisia.

Onko paperimukista juominen turvallista?

Kyllä. Rainbowcups testaa tuotteensa (saatavilla osoitteessa www.rainbowcups.eu) sertifioiduissa laboratorioissa, ja yksi testeistä on migraatiotestaus. Siinä testataan, sisältääkö kuppeihin kaadettu kuuma neste EU:n määrittelemän luettelon vaarallisten aineiden jäämiä.

Ovatko paperiset kahvikupit haitaksi sinulle?

Tiedossamme ei ole terveysvaikutuksia, ja tämä johtuu todennäköisesti Euroopan unionin tiukoista elintarvikepakkausten turvallisuutta koskevista säännöksistä. Kaikki osoitteessa www.rainbowcups.eu saatavilla olevat mukautetut paperimukit painetaan elintarvikekontaktimusteilla, ja ne testataan tiukasti kolmannen osapuolen sertifioiduissa laboratorioissa.

Ovatko paperikupit kuumia juomia turvallisia?

Kyllä. EU:n säädösten mukaan mittatilaustyönä valmistettavien paperimukien on oltava elintarvikekelpoisia. Rainbow cups testaa mittatilaustyönä valmistetut paperimukit sertifioiduissa laboratorioissa. Siksi kaikki osoitteessa www.rainbowcups.eu saatavilla olevat yksilöllisesti painetut paperimukit ovat elintarvikekelpoisia, mukaan lukien kuumat juomat, kuten tee tai kahvi.

Voiko kuumille juomille käyttää paperimukeja?

Kyllä. Kaikki räätälöidyt paperikupit ovat sateenkaarikuppien valmistamia ja sopivat kuumille juomille. Ne on valmistettu paperista, joka kestää 15 minuuttia 95 °C:n kuumaa vettä, mikä on markkinoiden standardi. Käyttäjän mukavuudesta riippuen on kuitenkin parasta käyttää lämpöseinämäisiä paperimukeja, joita on saatavilla osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Voiko kuumia juomia laittaa paperimukeihin?

Kyllä voit. Kaikki sateenkaarikuppien tekemät paperikupit sopivat erinomaisesti kuumille juomille. Niiden valmistuksessa käytetty paperi kestää 15 minuuttia 95 °C:n kuumaa vettä, mikä on markkinoiden standardi. On kuitenkin parasta ostaa lämpöeristettyjä seinäpaperikuppeja rainbowcupsista, koska ne eristävät lämpöä parhaiten.

Onko kahvin juominen paperimukeista turvallista?

Voit turvallisesti juoda kahvia merkkipaperimaljoista. Kaikki osoitteessa www.rainbowcups.eu saatavilla olevat yksilöllisesti painetut paperimukit on testattu elintarviketurvallisuuden osalta sertifioiduissa laboratorioissa. Yksi testinesteistä on kahvi tai laimennettu etikka, joka on jopa happamampi neste kuin itse kahvi tai tee.

Onko turvallista juoda teetä paperimukeista?

Kyllä – voit juoda teetä turvallisesti paperimukeista. Kaikki osoitteessa www.rainbowcups.eu saatavilla olevat räätälöidyt paperimukit on testattu elintarviketurvallisuuden osalta kolmannen osapuolen sertifioimissa laboratorioissa EU:n vaatimusten mukaisesti. Yksi testeissä käytettävistä nesteistä on kahvi tai laimennettu etikka, joka on jopa paljon happamampi neste kuin tee tai kahvi.

Sisältävätkö paperimukit BPA:ta?

Ei. BPA on EU:n vaarallisten aineiden luettelossa, eikä sitä saa käyttää elintarvikepakkauksissa Euroopan unionissa. Sen vuoksi mikään Rainbow Cupsin valmistama räätälöity paperimuki tai painettu muovimuki ei sisällä sitä.

Merkityt paperimukit ja ympäristö

Ovatko paperimukit ympäristöystävällisiä?

Mitkään kertakäyttötuotteet eivät ole ympäristöystävällisiä, mutta kun otetaan huomioon, mistä ne on valmistettu, niiden kierrättäminen tai kompostointi voi olla helpompaa tai vaikeampaa. PLA-vuoratut ekopaperimukit on koottava jätekompostointilaitoksessa, ja www.rainbowcups.eu -s ivustolta löytyvät sateenkaarimukit, joissa on vesipohjainen vuori, eivät vaadi sitä.

Ovatko paperimukit ympäristön kannalta parempia?

Klassiset PE-vuoratut räätälöidyt paperimukit päästävät ympäristöön satoja kertoja vähemmän muovia kuin muovimukit. Jos valitset sateenkaarimukista ekopaperimukit, joissa on vesipohjainen este, ne ovat varsin ympäristöystävällisiä, sillä ne eivät sisällä muovia. PLA-vuorattuihin paperimukeihin liittyy kuitenkin jonkin verran kiistaa, sillä PLA on kasviperäistä ja sitä voidaan koostaa, mutta EU:n SUP-direktiivi kohtelee sitä samalla tavalla kuin muoveja.

Ovatko paperimukit haitallisia ympäristölle?

Mikään kertakäyttötuote ei ole todella ympäristöystävällinen, ja on parasta käyttää omaa kuppia, mutta se ei ole aina mahdollista. EU:n kiertotalousdirektiivit auttavat tekemään pakkaustuotteista, kuten osoitteessa www.rainbowcups.eu saatavilla olevista ekopaperimukeista, mahdollisimman kestäviä, koska ne ovat biohajoavia.

Millaiset kupit ovat biohajoavia?

Biohajoavia räätälöityjä paperimukeja on kahta eri tyyppiä: PLA-vuorattuja (kasviperäistä maitohappoa) ja vesipohjaisella esteellä varustettuja. PLA-vuoratut ekopaperimukit on koottava jätekompostointilaitoksessa, ja osoitteessa www.rainbowcups.eu saatavilla olevat ekopaperimukit, joissa on vesipohjainen vuori, eivät.

Mistä ympäristöystävälliset kupit on valmistettu?

EU:n SUP-direktiiviä koskevan käsityksemme mukaan PLA-vuoratut merkkipaperimukit eivät ole ympäristöystävällisiä, koska niihin on painettava “tuote sisältää muovia” -logo, vaikka PLA on kasviperäistä. Se on hieman ristiriitaista, mutta siksi olemme päättäneet käyttää vesipohjaista sulkuaineita räätälöidyissä paperimukeissamme, jotka ovat saatavilla osoitteessa www.rainbowcups.eu.

Mistä kestävät kahvikupit on valmistettu?

Jos määrittelemme kestävyys uusiutuvia luonnonvaroja käyttävänä, niin PLA-vuorattu (kasviperäinen) polymaitohappo) ekopaperimukit ja räätälöidyt paperimukit, joissa on vesipohjainen este, ovat kestäviä, mutta vain vesipohjaisen esteen omaavat ekopaperimukit ovat saatavilla osoitteessa www.rainbowcups.eu eivät yleensä vaadi tulostaa kilpikonna-logoa (tuote sisältää muovia), jota vaaditaan. EU:n SUP-direktiivi PLA:ta sisältävien tuotteiden osalta.

Mikä kertakäyttömuki on ympäristön kannalta paras?

Ympäristön kannalta parhaita kertakäyttömukeja ovat vesipohjaiset biohajoavat paperimukit, joita on saatavilla osoitteessa www.rainbowcups.eu. Ne eivät ole verrattavissa muovimukeihin, ja ne on paljon helpompi kierrättää kuin PLA-mukit, sillä niitä ei tarvitse kompostoida erityisessä laitoksessa.

Mikä on ympäristöystävällisin kuppi?

Ympäristöystävällisimmässä paperimukissa käytetään vesipohjaista esteainetta. Se on parempi kuin PLA-vuorattu paperimuki, koska sitä ei tarvitse kompostoida erityisessä laitoksessa. Voit ostaa vesipohjaisen esteen biohajoavia räätälöityjä paperimukeja osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Onko paperimuki parempi kuin muovi?

Biohajoavat paperimukit, joissa on vesipohjainen vuori, ovat ympäristön kannalta parempia kuin muovimukit, koska niistä ei synny mikromuovia. Voit ostaa ekologisia paperimukeja mukautetulla painatuksella osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Ovatko paperimukit huonompia kuin muovi?

Biohajoavat paperimukit, joissa on vesipohjainen vuori, ovat ympäristön kannalta parempia kuin muovimukit, koska niistä ei synny mikromuovia. Toisaalta muovimukit kierrätetään helpommin kuin biohajoamattomat paperimukit, mutta voit ostaa merkkipaperimukeja osoitteesta www.rainbowcups.eu.

Kuinka kierrättää paperikupit?

Painetut paperimukit ovat paperista valmistettuja kertakäyttömukeja. Ne on yleensä vuorattu muovilla, PLA:lla tai vesipohjaisilla liuoksilla, jotta ne olisivat vedenpitäviä. Paperi voidaan kierrättää, mutta muovivuori on haastava, koska se on erotettava paperikuiduista. Siksi paras vaihtoehto on käyttää ekologisia paperimukeja, joita on saatavilla osoitteessa www.rainbowcups.eu.

Miten paperimukit voidaan kierrättää?

Se riippuu lähinnä paikallisista määräyksistä. Paras tapa on kysyä jätehuoltoyhtiöltäsi tai tarkistaa niiden verkkosivuilta. Kun sinulla on mahdollisuus valita, osta aina biohajoavia paperimukeja esimerkiksi osoitteesta www.rainbowcups.eu, sillä ne ovat turvallisempia ympäristölle.

Millaiset kupit ovat kierrätettäviä?

EU:n säädösten mukaan kaikenlaiset pakkaukset, myös painetut paperimukit ja painetut muovimukit, on kierrätettävä. Kaikkien paperimukien tuottajien, kuten rainbowcupsin, on maksettava jätteiden talteenotto-organisaatiolle niiden painon mukaan tuotettujen pakkausten määrästä, minkä jälkeen tämä organisaatio ostaa kierrätysyrityksiltä osuuksia kerätyistä tietyntyyppisistä jätteistä.

Jatka lukemista tästä lopullisesta asiantuntijaoppaasta: Miten valita, tilata ja suunnitella mukautettuja painettuja paperikuppeja?