Tietoa meistä

Rainbowcups Tehtävä

 

on tarjota laadukkaita merkkipaperimukeja kohtuuhintaan.

 

On monia syitä, miksi brändäys on tärkeää. Esimerkiksi brändättyjen paperimukien avulla voit luoda yrityksestäsi ammattimaisen kuvan. Ne voivat myös auttaa mainostamaan brändiäsi ja lisäämään sen tunnettuutta. Lisäksi brändättyjen paperimukien avulla voidaan rakentaa asiakasuskollisuutta ja luoda kanta-asiakkaita. Lopuksi, brändättyjen paperimukien avulla voidaan lisätä myyntiä ja luoda uusia kontakteja. Kaikki nämä tekijät yhdessä tekevät brändäyksestä olennaisen osan liiketoimintasuunnitelmaa. Koska brändäys tarjoaa niin monia etuja, on helppo ymmärtää, miksi se on niin tärkeä osa menestyvän yrityksen perustamista ja pyörittämistä, ja haluamme, että voit tehdä sen kohtuuhintaan.

Rainbow cups saavutukset merkkituotteiden paperikuppien tuotannossa

Kokemusvuodet

Maat

Tyytyväiset asiakkaat

Graafinen suunnittelu

Rainbowcups tarina

Perustimme yrityksen vuonna 2006, mutta vasta vuonna 2013 rakkautemme kuppeihin muuttui rainbowcups brändiksi.

Aluksi rainbowcups tarjottiin merkkipaperimukeja, joissa oli yksilöllinen painatus. Niitä oli saatavana kolmessa luokassa – yksiseinäiset paperimukit, kaksiseinäiset paperimukit ja lämpöpaperimukit, jotka säilyttävät lämmön parhaiten. Olemme laajentaneet tarjontaamme edelleen niin, että se kattaa myös painetut jäätelömukit, PET-muovimukit logolla ja lisävarusteet, kuten kahvikannet, kahvinsekoittimet ja painetut sokerit.

Rainbowcups-toiminnan alusta lähtien tiesimme, että halusimme korkealaatuisten räätälöityjen painettujen kuppien ja tarvikkeiden auttavan rakentamaan brändejä asiakkaille kaikkialta Euroopasta. Siksi vuonna 2014 laajensimme liiketoimintaamme koko Euroopan unioniin ja Norjan kaltaisiin assosioituneisiin maihin.

Rainbowcups-tuotemerkin dynaaminen kehitys on johtanut oman ammattimaisen logistiikkakeskuksen perustamiseen vuonna 2015, josta toimitamme tuotteitamme. Tämä paransi merkittävästi palvelua ja asiakastyytyväisyyttä, minkä ansiosta juhlimme 1000 asiakkaan hankkimista vuonna 2017.

Vuonna 2018 toinen syy iloon oli se, että rainbowcups-tuotteita ilmestyi 29 maahan kolmessa maanosassa. Tämä on meille erityisen tärkeää, koska se osoittaa, että rainbowcups on luotettava kumppani asiakkaille maailmanlaajuisesti.

Vuonna 2019 otimme tuotevalikoimaamme biohajoavia mukeja ja PLA-kansia ympäristön ja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Vuonna 2022 olemme ottaneet käyttöön vesipohjaisen päällysteen, joka on vielä ympäristöystävällisempi, jotta voimme paremmin täyttää SUP-direktiivin vaatimukset biohajoavien paperimukien PLA-kerroksen sijasta.

Yritys

Tuotemerkki rainbowcups kuuluu:
WirelessCom Sp. z o.o.
Rozłogi 14/3
01-310 Varsova
Puola

Rekisteröintitiedot

ALV EU PL5222831655
KRS 0000265037
REGON 140725329
BDO 000347398
Keskuspaikka DE361090910388888
Osakepääoma 150 000,00 PLN

Logistiikka- ja tuotantokeskus

Tilausten palautus tai oma nouto on mahdollista vain etukäteen sovittuna.

rainbowcups (Loxxess varasto)
Kwietniowa 36 katu
05-090 Wypędy, Puola

Yrityksen postiosoite

Rainbowcups-tuotemerkki kuuluu WirelessCom Sp. z o.o. Alla oleva osoite on ainoastaan postitusta varten.

WirelessCom Sp. z o.o.
Rozłogi 14/3
01-310 Varsova, Puola

Haluatko tuntea olosi turvalliseksi? Tarkista meidät!

Alta löydät kaikki rekisterit, joista voit tarkistaa tietomme verkossa:

Eurooppalainen verotunniste

ALV EU: PL5222831655

KLIKKAA TÄSTÄ – Euroopan komission verkkosivusto. Voit tarkistaa jäsenvaltion antaman alv-numeron voimassaolon valitsemalla luettelosta kyseisen maan ja syöttämällä numeron, jonka haluat tarkistaa.

Verotunniste

NIP: PL5222831655

KLIKKAA TÄSTÄ – Euroopan komission verkkosivusto, jolla tarkistetaan, että numeron syntaksi on oikea. Kirjoita NIP-numero ilman etumerkkiä “PL”.

Kansallinen tuomioistuinrekisteri

KRS: 0000265037

KLIKKAA TÄSTÄ – oikeusministeriön verkkosivusto. Se on puolalaisten yritysten tärkein rekisteri. Löydät sieltä kaikki meitä koskevat tiedot. Merkitse “Yrittäjät” (tai “Przedsiębiorcy”) ja syötä sitten KRS-numero.

Taloudellisen toimijan tunniste- ja rekisteröintinumero

EORI: PL522283165500000

KLIKKAA TÄSTÄ – Euroopan komission verkkosivusto. Siinä tarkistetaan, onko meidät rekisteröity EU:n ulkopuolelle suuntautuvaa vientiä varten. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi Norjaan, Sveitsiin tai Isoon-Britanniaan suuntautuvaa vientiä varten. Syötä vain EORI-numero.

Tilastollinen kaupallinen rekisterinumero

REKISTERÖITY: 140725329

KLIKKAA TÄSTÄ – tilastokeskuksen verkkosivusto, jossa kaikki rekisterin tiedot on tallennettu. Tarkista ne syöttämällä REGON-numero ja napsauttamalla “Etsi”.

Tämän verkkosivuston SSL-sertifikaatti

KLIKKAA TÄSTÄ – kansainvälinen verkkosivusto, joka osoittaa, kenelle tämä verkkosivusto kuuluu. Se tarkoittaa, että kyseessä on meidän verkkosivustomme, eikä kukaan henkilöity meihin. Verkkosivuston identiteettitakuu on 1 000 000 dollaria.