Merkittyjen paperikuppien vertailu

Tässä tuotemerkillä varustettujen paperimukien vertailussa näet eroja monenlaisten räätälöityjen painettujen paperimukien sekä räätälöityjen muovimukien välillä.

Katso, miten eri merkkipaperimukit ovat vertailukelpoisia myös painettujen PET-muovimukien suhteen. Löydät, mitkä painetut paperimukit sopivat parhaiten tarpeisiisi tai käyttöskenaarioihisi niiden lämmöneristävyyden, painovärikylläisyyden tai hinnan perusteella. Tämän merkkipaperimukien vertailun alareunasta löydät pikakuvakkeet kunkin tyypin vastaaviin tuotteisiin.

KUPIN TYYPPI

SW – Yksiseinäiset paperikupit

DW – Kaksoisseinä Paperikupit

TW – Lämpöseinä Paperikupit

PET/rPET/PLA – Muovikupit

Kuva

Branded PET plastic cup

Kuvaus

SW – yksiseinäinen merkkipaperimuki , jokaon valmistettu yhdestä paperikerroksesta – on lämpöeristävyydeltään heikoin. Siinä on mukava painatus puolimattapintaisena. Värit ovat paljon vähemmän värikylläisiä kuin muissa kupeissa. Tämä on tyypillinen kuppi vedelle tai mehulle, jota käytetään pääasiassa vesiannostelijoissa. Se on halvin kuppi ja kaikista kupeista suurin osa pakkauksista on yhdellä eurolavalla, joten nämä kupit ovat myös edullisimpia kuljettaa.

DW – mittatilaustyönä painettu yksiseinäinen paperikuppi, joka on valmistettu kaksinkertaisesta paperikerroksesta, joka on liimattu yhteen – keskimääräinen lämpöeristys. Erittäin hyvännäköinen kiiltävä tuloste, elävät värit, kuvanomainen laatu. Suosituin mainos- tai markkinointikuppi, jota käytetään joskus myös kahviin mukaan otettavaksi. Ne saattavat juuttua toisiinsa jäykkien seinämiensä vuoksi. Asiakkaat arvostavat sen jäykkiä seiniä ja erinomaista hinta-laatusuhdetta.

TW – räätälöity kaksiseinäinen paer-kuppi ,joka on valmistettu kaksinkertaisesta paperikerroksesta, joka on paras tapa eristää lämpöä – kahden paperiarkin välissä on noin 1-2 mm paksu ilmatasku. Alareunassa on noin 12 mm korkea painamaton valkoinen “jalka”. Laadukas kiiltävä tuloste, elävät värit, kuvan kaltainen laatu. Tyypillinen kuppi take away -kahvia varten. Näitä kuppeja arvostetaan niiden korkean laadun ja parhaan lämmöneristävyyden vuoksi niiden keskuudessa, jotka arvostavat asiakkaidensa tyytyväisyyttä eniten.

PET/rPET/PLA – mittatilaustyönä painettu kirkas muovimuki. Tulostusvaihtoehdot riippuvat tilatusta määrästä. rPET on korkealaatuista kierrätysmuovia. Se on läpinäkyvin, kirkkain ja sen pinta on silein. Se on myös jäykin kuppeihin käytettävä muovi. Käytetään pääasiassa baareissa ja kuntosaleissa limonadille, pirtelölle ja tuoremehulle, jotta voidaan näyttää, mitä kupin sisällä on, eikä sen sisältö ole liian kuuma.

Sovellukset

Yritykset – kupit vesiannostelijoille, mehu.

Mainonta – tuotenäytteenotto.

Mainonta, messut, konferenssit.

Kahvila, hotelli, yritykset – kahvia, teetä, vettä.

Kahvila, leipomo, baari, hotelli, konditoria – kahvi, tee.

Baari, kuntosali – limonadi, smoothie, tuoremehu, pirtelö, latte, olut.

Juoman maksimilämpötila

95 ⁰C

95 ⁰C

95 ⁰C

60 ⁰C

Materiaalikerrokset

Yksi kerros PE/PLA/vesipohjaista päällystettyä paperia.

Kaksi kerrosta PE/PLA/vesipohjaista päällystettyä paperia liimataan yhteen.

Kaksi kerrosta PE/PLA/vesipohjaista päällystettyä paperia, joiden välissä on ilmatasku.

Yksi kerros PET-, PLA- tai rPET-muovia, joka on kierrätysmuovia.

Lämmöneristys

Toimituskustannukset

Hinta

Tuotteiden pikavalinnat